Sposób przygotowania

2 łyżki gęstego majonezu ( Kielecki )
pieprz mielony
Jajka ugotowane na twardo ostudzić . Obrać ze skorupek tak by nie uszkodzić powierzchni jajek. Jajko naciąć tak by wyciąć z niego ,,klin ,, ( ok . 1/10 jajka ) - wyjąć tą część jajka i użyć do czegoś innego .Potem po drugiej stronie jajka ściąć spód tak by jajka nie przewracały się .
Pasztet utrzeć z majonezem. Doprawić pieprzem . Nałożyć pastę z pasztetu do rękawa cukierniczego ( lub ,,strzykawki,, do dekorowania tortów ) z odpowiednia końcówką i nałożyć farsz na jajka .
Udekorować wg uznania ziołami , sałatą , pomidorkami cherry .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczna dekoracją:) talarki z ogórka bardzo mi się podobają.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mi również elegancko wyglądają .
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !