Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nadziewane pieczarki

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki
1 kg
czosnek
2 ząbki
pietruszka zielona
1 pęczek
bułka czerstwa
mleko
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki

Pieczarki obrać ,oderwać ogonki
Ogonki ,czosnek,pietruszkę ,jajko,bułkę namoczoną w mleku miksujemy,dodajemy sól i pieprz do smaku.
Nadziewamy pieczarki i zapiekamy w nagrzanym piekarniku az zrobią sie mieciutkie.
Pod koniec posypujemy żółtym serem ijeszcze chwilę zapiekamy aż się ładnie roztopi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania68 23.01.2011 21:39
Koniecznie musze wypróbować przepis :)
Ewelina45 19.10.2010 09:54
Ja też :)
gacopierz23 20.06.2010 19:32
Muszę spróbować
grasylwia 18.06.2010 01:16
Piekarnik nagrzany na ok.180 stopni;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak