Sposób przygotowania

Bakłażany kroimy wzdłuż na plastry ( plastry zewnętrzne wyrzucamy)- solimy i zostawiamy na pół godzinki by pozbyć się nadmiaru wody.
Po tym czasie płuczemy plastry- suszymy i wrzucamy na grilla. Grillujemy z obu stron na złoty kolor.
Upieczone bakłażany skrapiamy oliwą, posypujemy drobniutko posiekanym czosnkiem i natką pietruszki.
Przyprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    cudeńka!!! pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    cudo
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ale dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !