Sposób przygotowania

Ogórki kiszone kroimy na połowę.Wydrążamy łyżeczką środki i odwracamy do obcieknięcia.Białą rzodkiew trzemy na tarce oraz ogórka konserwowego.Cebulę siekamy drobno.Rzodkiew,ogórek tarty,cebulę,natkę pietruszki mieszamy z majonezem doprawiamy do smaku.Na połówki ogórków nakładamy sałatkę.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musi być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !