Mięso pokroić w paski. Sól połączyć z przyprawami i mąką ziemniaczaną, natrzeć paski mięsa, odstawić na 30 minut. Olej rozgrzać na średnim ogniu, włożyć połowę mięsa, zamieszać, smażyć 3minuty wybrać łyżką cedzakową, osączyć w cedzaku, przełożyć do miski. Smażyć pozostałe mięso. Wlać sos sojowy do mięsa, posypać cukrem, dokładnie wymieszać. Dwie łyżki oleju, w którym smażono mięso, wlać na gorącą patelnię, rozgrzać na średnim ogniu, dodać imbir, czosnek, sól i pieprz, mieszając podgrzewać przez 305 sekund, włożyć usmażone mięso, mieszać na ogniu tak, aby sos pokrył mięso. Przełożyć mięso na gorący półmisek. Kawałek mięsa ułożyć na listku sałaty, posmarować sosem śliwkowym, założyć boki, zwinąć jak naleśnik. SMACZNEGO!