Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa z cielęciną
Przygotować grzanki: bułkę pokroić na kromki, posmarować je z obu stron masłem i posypać serem. Kromki zrumienić w piekarniku.
Zupę podawać z grzankami.
pieczeń cielęca pokrojona |
10 łyżek
|
Rosół drobiowy z włoszczyzną |
4 szklanki
|
Przecier ogórkowy Smak |
|
Koperek suszony Prymat |
1 łyżka
|
lubczyk |
1 łyżka
|
grzanki |
|
bagietka |
1/2 szt
|
masło |
3 łyżki
|
ser tarty |
6 łyżek
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: