Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z poszatkowaną kapustą, ugotowanym ryżem. posiekanymi papryczkami, jajkami i przyprawami.
Dodajemy tyle bułki tartej by masa była zwarta.
Formujemy kotlety- obtaczamy je w bułce tartej i smażymy z obu stron na złoto.
W garnku w około 1 i 1/2 szklanki wody rozpuszczamy kostki rosołowe- dodajemy przecier i ketchup- zagęszczamy mąką.
Usmażone kotlety podajemy z sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Bardzo dobre.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne,muszę wreszcie takie zrobić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    pyszne!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda rewelacyjnie.. ciekawe jak smakuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda rewelacyjnie.. ciekawe jak smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !