Sposób przygotowania

Nektarynki obrać ze skórki, pokroić na kawałeczki. Ciasto francuskie kroić na prostokaty. układać na środku każdego prostokąta brzoskwinie, posypać cukrem pudrem i zawijać w trójkaty. Nastepnie układać na papierze do pieczenia i smarować białkiem, piec w temp 170 stopni na złoty kolor. Można posypać cukrem pudrem przed podaniem także.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam desery z ciasta francuskiego za ich prostotę i niepowtarzalny smak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł z nektarynkami muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie ciasto francuskie,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    dokladnie, ja tez uwielbiam ciasto francuskie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie ciasteczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !