Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, wodę i kakao wrzucić do rondla i rozpuścić. Dodać krówki, mieszając rozpuścić; wymieszać. Powstałą masę przelać do wysokiej miski. Dodać kilka kropli aromatu oraz mleko w proszku i wymieszać mixerem. Do tak powstałej masy dodawać ryż i mieszać dokładnie.
Nabierać trochę masy na dłonie i formować szyki/kule :)
Odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fantastyczne te szyszunie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    to jest to co lubię
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Uwielbiam wszystkie desery, w których skład wchodzi mleko w proszku. Szyszki wyglądają cudnie. Chętnie wypróbuję. Dziękuję za świetny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    bardzo proszę ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    pięknie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !