Sposób przygotowania

Wszystkie galaretki rozpuszczamy , każdą w jednej szklance i pozostawić do stężenia , potem kroimy je w kostkę . Serki łączymy z cukrem pudrem i galaretkami . Wodę łączymy z żelatyną i wymieszać z masą galaretkową i wszystko przelewamy do tortownicy od razu wstawiamy do lodówki do całkowitego stężenia.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    uwielbiam go
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne to
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne to
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    uwielbiam te ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !