Sposób przygotowania

Ugotować ćwiartkę kurczaka z dodatkiem kolendry i soli. Kiedy zacznie odchodzić od kości wyjąć, obrać mięso z kości i dorzucić do wywaru. Warzywa obrać i pokroić w kostkę. Dołożyć do wywaru warzywa i grzyby- gotować dalej z dodatkiem sosu słodko- kwaśnego chili, czosnku oraz przyprawy chińskiej. Kiedy warzywa będą miękkie doprawić chili. Dołożyć makaron Chow mein i zgasić. Odczekać 10 minut i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    to ja poproszę taką zupkę;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Ciekawa zupka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !