Sposób przygotowania

Galaretki robimy według przepisu na opakowaniu.Stawiamy aby stężały i kroimy w kostkę.Ubijamy białka z cukrem.Żelatynę rozpuszczamy w 0,5 szkl. wody ciepłej.Dodajemy ją do piany wraz z rozpuszczonym kwaskiem.Wszystko mieszamy.Pół szklanki piany mieszamy z kakao i odstawiamy.Resztę piany mieszamy z galaretkami i wlewamy do brytfanki.Gdy stężeje to polewamy masą kakaową.Chowamy w lodówce.Podajemy następnego dnia.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    to ja czekam na fotkę tych pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    no ja też zobaczyłabym to na zdjęciu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !