Sposób przygotowania

Szpinak gotować w lekko osolonej wodzie przez 5 min. Gdy ostygnie posiekać. Jajka roztrzepać z mąką, bryndzę pokruszyć i dodać do szpinaku. Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem, szafranem, kurkumą oraz gałką muszkatołową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pierogi palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszny i zdrowy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyśmienity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne beda te pierogi
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !