Przepis i sposób przygotowania na: Eskalopki z sosem brzoskwiniowym.
Pozostałe brzoskwinie zmiksować,dodać wino,sól,keczup - wymieszać i wlać do garnka.
Na tak przygotowany sos ułożyć eskalopki i dusić do miękkości mięsa.
Smacznego!
cielęcina | 60 dag |
szynka | 6 plastrów |
mąka | 4 łyzki |
olej do smażenia | 3 łyzki |
szałwia | 1 łyżeczka |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
sos brzoskwiniowy | |
brzoskwinie w puszce | 1 op |
wino białe | 1/2 szl |
keczup pikantny | 2 łyzki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: