Sposób przygotowania

Rozdzielamy jajka.Białka ubić stopniowo dodając cukier na sztywną pianę ,żółtka wymieszać z octem i proszkiem do pieczenia (użyć wysokiego naczynia bo szybko rośnie).Połączyć ubitą pianę z masą z żółtek i dodać mąkę. Piec w temperaturze 180 stopni około 25 min.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    wypróbuję przepis ten
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    ja też wypróbuję, choć mam już jeden sprawdzony przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dobry biszkopt to podstawa wielu smacznych ciast:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    Chętnie wypróbuję =]
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tak, to prawda, jest idealny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    rzeczywiscie idealny na zdjeciu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !