Sposób przygotowania

Otręby zmielić, żurawinę posiekać. Jajka utrzeć ze słodzikiem do białości, dodawać kolejno (nie przerywając miksowania): otręby, jogurt, proszek do pieczenia, mleko, barwnik i aromat. Miksować jeszcze przez 4 minuty. Na końcu łyżką wmieszać do ciasta żurawinę. Przełożyć ciasto do silikonowej foremki, wstawić do zimnego piekarnika, ustawić temperaturę na 175 stopni i piec 25 - 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    to ja poproszę kawałek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Warto wypróbować, bo ciasto wygląda pysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wow jaki intensywny kolor

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !