Sposób przygotowania

Kapustę opłukać i pokroić w szersze paski. Ogórek obrać, pokroić w pół plasterki, wymieszać z kapustą i posiekanym szczypiorkiem. Jajka obrać ze skorupek i pokroić w plastry. Majonez rozcieńczyć ze śmietaną i doprawić lekko solą i pieprzem . Do miski przełożyć garść kapusty z ogórkiem, położyć kilka plasterków jajka, posypać solą, pieprzem i następne warstwy tak samo aż do wyczerpania składników. Na sam koniec polewamy sosem majonezowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piękna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !