Sposób przygotowania

Mięso umyć ,osuszyć i pokroić na plastry.Lekko posypać solą i pieprzem potem delikatem. Plastry mięsa podsmażyć na brązowy kolorek z jednej i drugiej strony.Podlać wodą i dusić do miękkości. Sos zagęścić mieszanką wody,mąki i mąki ziemniaczanej(na 1/3 szklanki wody po płaskiej łyżeczce jednej i drugiej mąki).Podajemy z ziemniakami .

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Zjadłabym takie mięsko, pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !