Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

śliwki nie wędzone zalać wrzącą wodą ostudzić. Gdy płyn będzie miał tepmeraturę pokojową dodać pożywkę i drożdze. Po 24 godz wlać porcję syropu pozostawić do fermentacji. Gdy będzie gotowe przecedzić i przelać do butelek

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    mic

    o winko heh
  • 1
    picture-001b
    Opublikowano

    caralajna

    takiego wina jeszcze nie piłam, ciekawe jaką ma moc
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    o to może być fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !