Sposób przygotowania

Ciasto kroimy w kwadraty ok 8 x 8 cm. Nastepnie nacinamy rogi do polowy i co drugie naciecie sklejamy do srodka, zeby powstal nam wiatraczek. Pieczemy ok 15 min w 200 stopniach. Po wyciagnieciu dekorujemy cukrem pudrem i wisienka z dzemu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    piękne
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    najważniejsze, że szybki i łatwo je zrobić
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pyszniutkie i śliczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    awaryjne ciasto...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    rezczywiście bardzo szybkie:_)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !