Sposób przygotowania

Biały, chudy ser kruszymy widelcem. Mieszamy z pastą rybną z tuńczyka i posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Doprawiamy solą, pieprzem według uznania. Dodajemy jogurt naturalny w celu nadania lżejszej konsystencji.
Pastę polecam w diecie białkowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjna do chlebusia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetna pasta :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    superowo
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubimy taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    smaczne to
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !