Sposób przygotowania

Biały, chudy ser kruszymy widelcem. Mieszamy z pastą rybną z łososia i posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Doprawiamy solą, pieprzem według uznania. Dodajemy jogurt naturalny w celu nadania lżejszej konsystencji.
Pastę polecam w diecie białkowej.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam rybne pasty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    uwielbiam pasty z ryb!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bami

    To może być smaczna pasta :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !