Sposób przygotowania

Całe jajka ubić z cukrem, dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia upiec biszkopt piec około 20 minut.Mus z jabłek wyłożyć do garnka ,podgrzać wsypać galaretki ,podgrzewać około 5 minut cały czas mieszać. Biszkopt przekroić wyłożyć na niego mus z jabłek,przykryć drugą częścią biszkoptu. wierzch polukrować

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Musi być smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zjadło by się ;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ładnie wygląda:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    oj zjadłabym teraz takiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ciasta z jabłkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    jabłecznik w każdej postaci uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne i szybkie ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !