Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywna pianę, stopniowo dodawać cukier. Na końcu dodać kokos. Na płaskiej blaszce nakładać masę łyżeczką i upiec na złoty kolor w piekarniku- wprawdzie wysuszyć przy 150 stopniach temp.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja takze nie robilam, moze czas sprobowac? hmm:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    proste i smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    proste i smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    proste i smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    proste i smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    podzielne i dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    są super polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !