Sposób przygotowania

Duże marchewki umyć, obrać i pokroić na cieniutkie plasterki. W garnku zagrzać nieco oliwy. Wrzucić marchewkę i smażyć przez około 10 minut. Dodać odsączoną fasolkę. Wlać wodę. Dorzucić kostki rosołowe i paprykę. Dosolić i dopieprzyć do smaku. Gotować na wolnym ogniu przez około 40 minut. Całość powinna mieć konsystencję gęstego kremu. Jeśli tak nie jest wystarczy rozgnieśc warzywa widelcem.
Smacznego!!!

--> zupa najlepiej smakuje z grzankami posypanymi żółtym serem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy skład :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !