Sposób przygotowania

Zrobiłam dwa sloiczki.. w jednym jest ser szopski panierowany w ziolach prowansalskich i oregano, zawijany w suszone pomidory, spiete wykałaczką, dorbno
pokojona papryczka i ziola, zalane wszystko oliwa z oliwek. w drugim tylko ser szopski drobno pokrojona papryczka chili i kawałki suszonych pomidorów oraz ziola. odstawione w ciemne chlodne miejsce.. zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Jezeli chcecie dac do lodowki to radze zalac olejem rzepakowym bo oliwa z oliwek niskich temperatur nie znosi i olej sie zrobi w lodowce metny. Takie antipasti mozna trzymac od 2-3 tygodni. Oczywisci mozna skladniki zmienic na faszerowane fetą małe pomidorki, oliwki czy papryczki. Dzisiaj byłam w Sklepie Kolonialnym Connsoni w czestochowie i takie marynowane cudeńka kosztuja d 9,99 do 13.99 za 100g, wiec chyba warto zrobic cos takiego w domu :) napewno bedzie taniej:)

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wykwintne
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo fajne - rzeczywiście wyjdzie taniej niż kupować gotowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniammmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    z feta robiłam i było pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takiego czegoś nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !