Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy na mniejsze kawałki, przyprawiamy je pikantną przyprawą do kurczaka i smażymy.
Na oddzielnej patelni podsmażamy na małym ogniu warzywa (mieszanka chińska m.in. pędy bambusa, marchew, kiełki) przyprawione przyprawą do kuchni chińskiej. Zalewamy je niewielką ilością wody i gotujemy do czasu gdy połowa wody wyparuje.
Po tym czasie dodajemy nasze mięso i gotujemy jeszcze przez chwilę od czasu do czasu mieszając.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pychotka...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    musze spróbowac
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Moja ulubiona zupa- pyszna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    po chińsku a smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczna potrawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    prawdziwa pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Ale apetycznie wyrosło
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    przepraszam miało być apetycznie wygląda. W oczach mam jeszcze Twoją wyrośniętą babkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !