Sposób przygotowania

Bulion gotujemy dodajemy jedną łyżkę soku z cytryny,rozmaryn a następnie wkładamy umyte filety z dowolnej ryby i gotujemy na małym ogniu 15 min.Wyjmujemy i studzimy i kroimy na kawałki.Rodzynki przelewamy wrzątkiem.Do wody z gotowania filetów wkładamy umyty seler i trzymamy na ogniu 20 min,wyjmujemy studzimy obieramy i dzielimy na małe części,dodajemy do ryby skrapiamy sokiem z cytryny i wrzucamy rodzynki.Wszystkie składniki mieszamy solimy posypujemy pieprzem i odstawiamy w chłodne miejsce.Paprykę myjemy oczyszczamy z nasion i dodajemy do sałatki i posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !