Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo w wodzie z odrobiną octu( nie pękną). Obrać i przekroić wzdłuż na pół.Wyjąć żółtka. Makrelę oczyścić z ości. Szczypiorek posiekać, część zostawić do dekoracji. Makrelę, żółtka i szczypiorek z majonezem dokładnie zmiksować.Masą makrelową napełniać połówki jajek i dekorować szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super-lubię z takim nadzieniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cudowne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !