Sposób przygotowania

Truskawki umyć, oderwać szypułki, przekrajać na pół i układać w salaterkach. Galaretkę i 1 łyżeczkę żelatyny rozpuścić w 500 ml wrzacej wody, gdy przestygnie zalać nią truskawki, wstawić do lodówki aż stężeje.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    takie deserki toja lubię!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    szybki deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    truskaweczki pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !