Sposób przygotowania

wymieszać majonez z zieleniną doprawić.ugotowane jaja mollet wyciągnąć łyżką cedzakową ułożyć na półmisku gdy wystygną zalać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eewelina

    No, ciekawe...
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    zielonych jajek jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    podoba mi się ten pomysł, dużo witamin :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !