Sposób przygotowania

Bułkę pokroić w skośne plastry, skropić wrzącym mlekiem. Ser zetrzeć na tarce, formę wysmarować tłuszczem, wysypać tartą bułką. Bułkę namoczyć w roztrzepanym jajku i układać na dnie formy warstwami. Pierwszą warstwę bułki posypać startym serem i przyprawami, drugą warstwę- tym samym. Trzecią warstwę posypać porami pokrojonymi w plasterki, startym serem i przyprawami. Polać tłuszczem i zalać w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !