Sposób przygotowania

W 1/2 wrzącej wody rozpuścić kostke warzywną, Mięso mielone i przyprawy wymieszać dodać kaszkę manną, bułkę tartą i kaszkę kukurydzianą, jeszcze raz wymieszać, nabierać łyżką mase i formować okrągłe małe pulpeciki. dodać pulpeciki do bulionu, gotować na małym ogniu 10 minut. Z tej ilości wychodzą 24 pulpeciki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    ale równe:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super pulpeciki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !