Formę do ciast na zimno wysmarować pędzelkiem. 1 Galaretkę rozpuścić w 400 ml wrzącej wody i wylać na spód formy, włożyć połówki truskawek, zostawić do stężenia, drugą galaretkę rozpuścić w 300 ml wrzącej wody wraz z 2 łyżeczkami żelatyny gdy galaretka zaczyna tężeć, dodać 1 łyżkę cukru pudru, 10 kropli olejku śmietankowego, oraz cały jogurt grecki, dokładnie połączyć, wsypać pozostałe truskawki pokrojone w kostkę, delikatnie wymieszać i wylać do formy ułożyć delicje częścią z owocami do góry, zamknąć i wstawić na godzinę do lodówki. Wyciągnąć torcik, odwrócić formę i ustawić na okrągłym talerzu, delikatnie otworzyć górną pokrywkę, wpuścić powietrze i pozwolić aby ciasto samo odkleiło się od formy.