Sposób przygotowania

Brzoskwinie wyjąć z puszki i pokroić w kostkę.
Sos zagotować z wodą, następnie wsypać galaretkę i dokładnie wymieszać, schłodzić.
Przygotować pucharki, do każdego z nich włożyć po równej porcji pokrojonych brzoskwiń.
Do rozdrabniacza wlać chłodną galaretkę dodać serki i zmiksować.
Pucharki napełnić płynem i wstawić do lodówki na około 30-40 minut.
Po tym czasie po wierzchu zmielić karmel z wanilią i czekoladę oraz posypać perełkami cukrowymi i posypką do ciast.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    cudnie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ależ słodkości :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !