Sposób przygotowania

Warzywa korzeniowe dobrze oczyszczamy i gotujemy nie obrane,dopiero po ugotowaniu i ostygnięciu obieramy i kroimy w kostkę Fasolkę i groszek gotujemy w małej ilości wody,jajko gotujemy na twardo i kroimy w kostkę,ogórki także kroimy w kostkę.Jabłko obieramy kroimy w słupki a fasolkę kroimy na mniejsze kawałeczki.Wszystko mieszamy i przyprawiamy solą i pieprzem.Majonez mieszamy z musztardą.Sałatkę mieszamy z połową sosu i dzielimy na porcję resztą sosu polewamy przygotowane porcje i posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam kuchnie włoską

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !