Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć około 0,5 godziny, odsączyć z wody i pokroić na drobne kawałki. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki pokroić w dużą kostkę. Tak samo postąpić z cebulą, która należy sparzyć wrzątkiem na sitku i ostudzić. Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić do smaku czarnym pieprzem i majonezem. Sałatka dobrze sprawdza się też bez majonezu lub zamiast majonezu z odrobiną jogurtu naturalnego. Wówczas będzie mniej kaloryczna.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Prosta i apetyczna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    ciekawy przepis
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    takiej jeszcze nie jadłam ,muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !