Sposób przygotowania

Rzodkiewkę kroimy w dość grube plasterki. Melisę ucieramy z przyprawą do ryb świeżo zmieloną i dodajemy do rzodkiewki. Jeszcze tylko jogurt grecki, całość mieszamy i gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    rzodkiewkę lubię, ale ta sałatka to coś innego jak dla mnie :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ta melisa chyba przykryła rzodkiewkę bo jej nie widać, ale z tą przyprawą do ryb to był chyba eksperyment?
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    powiększ zdjęcie, raczej powinno rzodkiewkę widać :o) Zwróć uwagę na czerwoną skórkę. Melisa jest utarta także ją słabo w sumie widać, tylko w postaci takich kropek. A ta przyprawa to jest młynek Kotanyi do ryb i owoców morza. Jest mocno ziołowa i ostatnio używam jej często do różnych potraw - bardzo przypadła mi do gustu :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    zapowiada się pyszna sałatka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak się ma przyprawy,to się je używa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    melisa? )0 ..... ten to jak zwykle zaszalał :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo intrygujące połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !