Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić,pokroić na małe kwadraty lub romby.Masło stopić,posmarować nim ciasto i posypać cukrem .Piec w nagrzanym piekarniku do 200 stopni ok.20 minut (do zrumienienia się ciasteczek).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    lubie wszelkie domowe ekspresy z ciasta francuskiego!
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    kapitalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszneeeeeee !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny pomysł na szybkie ciasteczka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !