Sposób przygotowania

Ugotować w mundurkach 3 kartofle, oraz marchew ze skórką. Obrać. Ugotować 5 jajek na twardo. Cebulę, marchewke i kartofle pokroić w drobną kostkę. Odcedzonego tuńczyka położyć na dnie miski, posypać pokrojoną cebulą, na niej położyć doprawione solą i pieprzem pokrojone kartofle, rozsmarować 2 łyżki majonezu, na nim połozyć marchewkę pokrojoną w kostkę, a następnie kartofle, posmarować je 2 łyżkami majonezu, na nim ułożyć posiekane jaka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    też robię podobną, polecam jest pyszna, ale dla mnie każda sałatka z tuńczykiem jest pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !