Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, gotujemy w posolonej wodzie na półtwardo.
Następnie do miseczki wsypujemy bułkę tartą, oregano, czerwoną paprykę w proszku, sól oraz pieprz, dokładnie łączymy ze sobą.
Ugotowane ziemniaki odcedzamy, a następnie obtaczamy w panierce z bułki tartej i przypraw.
Obtoczone ziemniaki układamy na blasze i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180*C na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Na pewno się spodoba mojej rodzinie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Smakowałyby mi takie ziemniaczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    smaczne. lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tanio i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !