Sposób przygotowania

Z mleka, jaj, mąki, proszku soli sporządzić ciasto naleśnikowe usmażyć je na oleju , naleśniki mają być cienkie. Warzywa smażymy na patelni na niewielkiej ilości oleju ,posypujemy je trochę przyprawami, gdy są lekko twarde wrzucamy do garnka, pieczarki kroimy w kostkę smażymy na oleju aż będą miękkie dodajemy do warzyw, kiełbasę kroimy w kostkę podsmażamy, dodajemy do warzyw, fasolę i kukurydzę odsączamy z zalewy następnie dodajemy je do reszty składników. Przez chwile wszystko razem dusimy mieszając, doprawiamy przyprawami do smaku. Na gotowe naleśniki nakładamy nadzienie wzdłuż jednego boku zwijamy w rulon. Majonez z keczupem mieszamy i polewamy nim naleśnika. Możemy podawać na zimno i na gorąco.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !