Sposób przygotowania

wszystko razem wymieszać

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    najlepiej smakuje z ciastem drożdżowym:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię ją wyjadać z ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie trzeba schładzać, czy mrozić najpierw?
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kruszonka jest pyszna na ciasta drożdzowe.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nigdy nie zchładzam a mrożę jedynie jak zrobię za dużo
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię taką samą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i ja też
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    czasem dodaję troszkę proszku do pieczenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam kruszonkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna do posypywania ciast
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja daję jeszcze cukier waniliowy, uwielbiam taką na drożdżówce albo bułeczkach: jagodziankach, z jabłuszkiem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    super:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też taka robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !