Sposób przygotowania

Rybę oczyścić,wyfiletować,pokroić na małe porcje,obtoczyć w mące,podsmażyć na oleju wraz pokrojoną na kawałki cebulą,doprawić do smaku solą i pieprzem,sporządzić ciasto naleśnikowe z mąki,mleka,jajka i soli,ryby z cebulą zemleć,wbić jajko,dobrze wymieszać,usmażyć naleśniki,na każdy naleśnik nałożyć porcję farszu i zawinąć ,naleśniki ułożyć na blaszce posmarowanej tłuszczem i wstawić na 5 min do piekarnika.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne takie naleśniki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !