Sposób przygotowania

Posiekaną drobno białą kapustę wrzucic do miski, posolić i zostawiać aż do momentu, gdy puści sok a następnie odcisnąć ją i wylać wodę, dodać startą marchewkę i drobniutko posiekaną cebulę i odsączoną kukurydzę.
W miseczce przygotować sos - wszystkie składniki wymieszać ze sobą i doprawić sola i pieprzem. Sos dodać do przygotowanych warzyw, dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na 2 godziny. Doskonały dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    podobne podają w KFC, tylko bez kukurydzy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !