Sposób przygotowania

Pieczarki pokrojone w kostkę gotować na wodzie przez max kwadrans. Por zaparzyć wrzątkiem. Fasolę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać. Przyprawić według uznania i dodać majonez.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    swietna
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smaczna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !