Sposób przygotowania

2 łyżeczki żelatyny rozpuszczamy z 3 łyżkami wody.Do gotującej wody wsypujemy cukier,zagotowujemy tak aby cukier się rozpuścił.Ubijamy białka i cieniutką stróżką wlewamy gorący syrop cały czas ubijając.Pod koniec dodajemy rozpuszczoną żelatynę,szczyptę soli i cukier waniliowy.Super krem do przełożenia murzynka.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    joanna77

    jutro wyprubuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ciekawy pomysł jak zostaną białka:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    właśnie upiekłam murzynka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Leciutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    SUPER PRZEPIS :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    podoba mi się ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    do wypróbowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !