Sposób przygotowania

Ryż po umyciu wsypać do wrzącego rosołu, ugotować do miękkości. Żółtka doskonale ubić, pod koniec ubijania wymieszać z sokiem z cytryny, wlać do wazy. Ubijać, wlewając gorący rosół z ryżem. Przyprawiamy do smaku i natychmiast podajemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Robię- lubię - pyszna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    właśnie szukałam od dłuższego czasu podobnego przepisu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też nie próbowałam takiej zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !