Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy, gotujemy 10minut.Po ugotowanie odrazu odcedzamy i gorące wkładamy do słoików. Nakładamy 2/3 objętości słoika i zalewamy wrzącą zalewą następnie pasteryzujemy.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    Uwielbiam marynowane grzybki;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam takie grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    grzybki , a kto je nie lubi :P uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobra zalewa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie grzybeczki to specjalność mojego męża :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    moje ulubione grzybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre do wódeczki :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    też co roku marynuję grzybki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !