Sposób przygotowania

Rybę odmrażamy , solimy , najpierw panierujemy w mące potem w jajku a na końcu w bułce tartej , do rozkłuconego jajka dodaliśmy przyprawę do ryb , oraz przyprawę uniwersalną . Smażymy na rozgrzanym tłuszczu powoli na obu stronach .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię tę rybę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię tę rybę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !